FILOSOFIA

A l’Institut Amorós aportem els valors fonamentals de la medicina, atenció humana i personalitzada del pacient juntament amb una professionalitat i pràctica mèdica d’alt nivell.

PATOLOGIES

A l’Institut Amorós som cirurgians Ortopèdics i Traumatòlegs que tractem les següents malalties i lesions. Per a més informació visiti la nostra secció especialitats.

ESPATLLA

dolor-de-hombro

Síndrome subacromial, tendinitis del mangenot dels rotadors, calcificacions, capsulitis o espatlla congelada. Tendinitis i lesions del bíceps. Luxacions i subluxacions d’espatlla i l’articulació acromioclavicular. Fractures d’húmer, clavícula i escàpula.

ESQUENA

dolor-de-espalda

Cervicàlgia, Dorsàlgia, Lumbàlgia, Hèrnia discal, Estenosi del canal lumbar, Escoliosi, etc.

COLZE

dolor-de-codo-02

Epicondilitis o colze del tenista, epitrocleitis o colze del golfista. Luxacions de colze, bursitis, fractures d’olècranon, cap de radi. Neuropaties del nervi radial i cubital. Trencaments del bíceps distal.

CANELL I MÀ

dolor-de-mano

Esguinços i tendinitis del canell. Tenosinovitis de De Quervain, Sindrome del túnel carpià, dit en ressort o en gallet. Dits en martell. Fractures de canell i mà. Artrosis i artritis. Malaltia de Dupuytren.

MALUC

dolor-de-cadera

Xoc femoro-acetabular, (CAM, PINZER), maluc en resort, lesions del labrum, bursitis trocantèria, sinovitis de maluc, tendinitis de la fàscia lata o tendinitis de la cinteta de Maissat, luxacions o displàsies, necrosi avascular, artrosi de maluc.

GENOLL

dolor-de-rodilla

Trencaments meniscals, condromalàcia rotuliana, tendinitis rotuliana, trencament del lligament creuat anterior i posterior. Trencament o esquinç lligaments laterals intern i extern. Tendinitis de la pota d’ànec. Lesions condrals, edema ossi i artrosi, fractures de tíbia, ròtula i fèmur distal.

TURMELL I PEU

dolor-de-pie

Esquinços de turmell, fascitis plantar, tendinitis i trencaments del tendó d’Aquil·les, tendinitis i luxació dels músculs peroneals, tibial anterior, flexors i extensors dels dits. Osteocondritis de l’astràgal, edemes ossis, síndromes compressius dels nervis del turmell i/o del peu.

MEMBRE DE LES SOCIETATS

Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SECOT): www.secot.es

Societat Espanyola de Cirurgia d’Espatlla i Colze

Membre de la Societat Espanyola de cirurgia de Espatlla i Colze (SECHC): www.sechc.es

Societat Catalana de Cirurgia Ortpèdica i Traumatología

Membre de la Societat Catalana de Cirurgia Ortpèdica i traumatologia: www.academia.cat/societats/cirorto/

Institut Amorós

Mútues amb les que treballem

GRUPO HNA


Institut Amoros, grupo hna

GENERALI


Institut Amoros, Generali seguros

AXA


Institut Amoros, Axa seguros, Axa, seguros

ASSISTENCIA


IA-axa-02

AEGON


Institut Amoros, Aegon

LA MÚTUA


ALLIANZ


DKV


Segueix-nos a Twitter